FUDBALER ODLEPIO ZA STARLETOM: Nejmar slao po Soraju privatni avion!

Izvor: Press, 29.Okt.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALER ODLEPIO ZA STARLETOM: Nejmar slao po Soraju privatni avion!

Fudbaler Barselone Nejmar de Silva Santos odlepio je za Sorajom Vučelić i za druženje s njom spreman je da potroši čitavo bogatstvo.
On je to nedavno i dokazao kad je po starletu poslao privatni avion u Italiju, gde se ona nalazila u tom momentu, kako bi došla u Barselonu da se vidi s njim. Inače, njih dvoje su se upoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u avgustu na Ibici i od tada su neprestano u kontaktu.

Bivša učesnica Velikog brata je u Španiji provela nekoliko dana, a popularni Brazilac joj je u svemu udovoljavao. Na rastanku joj je poklonio svoj dres.

PROČITAJTE JOŠ:
(VIDEO) DA LI JE PRETERALA? Emina Jahović objavila snimak svog prvog porođaja!
(FOTO) SEKSI ILI IPAK NE: Da li je ova manekenka PRETERALA sa trbušnjacima?
KIJANU RIVS: Pomirio sam se sa tim da više ne dobijam velike uloge!
   
- Nejmar je odlepio za Sorajom. Otkako su se upoznali, često se dopisuju porukama i razgovaraju preko Skajpa. Više puta ju je pitao da dođe u Barselonu, a ona je tek sada otišla. Iako je planirala da ide krajem novembra, ipak je otišla ranije. Kad je s drugaricom odradila jednu reviju u Crnoj Gori, Nejmar je po njih dve poslao privatni avion u Italiju i tako su otišle u Barselonu. Fudbaler nije štedeo novac i vodio ih je u najbolje restorane, tržne centre, diskoteke. Odlično su se provodili - otkriva izvor dnevnog lista Kurir.

Novinari Kurira pozvali su Soraju, koja se po običaju iznervirala kad je čula da su saznali da je bila u Barseloni.

- Da l‘ je moguće da vi mene to pitate?! Kad sam ja otkrivala nešto iz svog privatnog života? Nekad stvarno ne znate za granicu - bila je kratka Soraja.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.