Severina pokazala dečka na Instagramu

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Maj.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina pokazala dečka na Instagramu

Hrvatska pevačica ne krije ljubav sa 15 godina mlađim momkom. Zlim jezicima fotkama poručuje: “Ljubav se ljubavlju vraća”. Foto: Life Content Seve je napravila pravi haos u javnosti kada je izjavila da je do ušiju zaljubljena u mlađanog Igora Kojića. Mnogi su prokomentarisali da je njihova veza marketinški trik ili da Seve “vraća” bivšem, jer je on našao novu ljubav. Bilo kako bilo, lepa pevačica uživa u novoj ljubavi, a juče je okačila i zajedničku fotografiju na Instagram. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina A photo posted by Severina Vučković (@severina) on May 11, 2015 at 11:57am PDT U svom hipi fazonu poručuje: “Volimo što se volimo i ljubav se ljubavlju vraća”, dok sa svojim dragim uživa negde u prirodi.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

(FOTO) UŽIVAJU U LJUBAVI: Pogledajte koliko se Seve i Igor vole!

Izvor: Kurir, 12.Maj.2015

Pevačica je na Instagramui U opisu fotografije napisala je da jako voli to što se njih dvoje vole i da se ljubav uvek ljubavlju vraća...Severina Vučković je otkrila da je do ušiju zaljubljena u Igora Kojića, sina folkera Dragana Kojića Kebe, koji je 15 godina mlađi od nje...Njih dvoje se više...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.