(FOTO) UŽIVAJU U LJUBAVI: Pogledajte koliko se Seve i Igor vole!

Izvor: Kurir, 12.Maj.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UŽIVAJU U LJUBAVI: Pogledajte koliko se Seve i Igor vole!

Pevačica je na Instagramui U opisu fotografije napisala je da jako voli to što se njih dvoje vole i da se ljubav uvek ljubavlju vraća.

Severina Vučković je otkrila da je do ušiju zaljubljena u Igora Kojića, sina folkera Dragana Kojića Kebe, koji je 15 godina mlađi od nje.

Njih dvoje se više i ne kriju da su zaljubljeni do ušiju i na društvenim mrežama postavljaju zajedničke fotografije  i ostavljaju strasne poruke.

Ovoga puta je objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << fotku na kojoj se vidi da njih dvoje lep prolećni dan provode u prirodi. U opisu fotografije napisala je da jako voli to što se njih dvoje vole i da se ljubav uvek ljubavlju vraća.

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on May 11, 2015 at 11:57am PDT

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.