PREDIVNO! Severina DIRLJIVIM snimkom iz karantina čestitala Uskrs: Posebno se obratila NJIMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2020, 16:34

PREDIVNO! Severina DIRLJIVIM snimkom iz karantina čestitala Uskrs: Posebno se obratila NJIMA (VIDEO)

Za ljubav ne postoje granice.

 Pevačica Severina Kojić i njene mnogobrojne kolege proslavljaju danas katolički Uskrs. Ona je ovom prilikom želela da obraduje svoje pratioce jednom emotivnom muzičkom izvedbom uz posebnu poruku.

Naime, pošto je vreme izolacije i da su zabranjena okupljanja, Severina je sa Goranom Karanom, Danijelom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Martinović i još nekoliko kolega želela bar malo u domove unese osećaj slavlja i radosti, te je otpevala pesmu i uputila čestitke svima za današnji dan.

Dragi moji, sretan vam i blagoslovljen blagdan nad svim blagdanima. Neka vas i sve koje nosite u srcu blagoslovi i čuva u svojoj ljubavi uskrsli naš Gospodin! Radujte se uz ovu prekrasnu pjesmu, uz ‘Štoriju’. Hvala mojim prijateljima glazbenicima koji sa mnom dijele radost: @goran_karan_official, @giuliano_djanic, @danijelamartinovicofficial, @mirella.meic, @zorica.bucic, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov... Sretan Uskrs! 🐣❤️🥚 P.S. a mom dragom Splitu, posebno starijim Splićankama i Splićanima, znam da vrijeme mami van i da vam fale unuci, djeca, bit će dana i za to. Uživajmo ovako online... #volimosevolimonavideo #čuvajmosečuvajmo #mamavolimte

Објава коју дели Severina (@severina) дана 12. Апр 2020. у 5:08 PDT

- Dragi moji, srećan vam i blagoslovljen praznim nad svim praznicima. Neka vas i sve koje nosite u srcu blagoslovi i čuva u svojoj ljubavi uskrsli naš Gospodin! Srećan Uskrs! A mom dragom Splitu, posebno starijim Splićankama i Splićanima, znam da vreme mami napolje i da vam fale unuci i deca. Biće dana i za to. Uživajmo ovako onlajn - napisala je između ostalog Severina, dok su se njeni mnogobrojni pratioci pridružili čestitkama.

Sloba BLOKIRAN na Instagramu, pa se BESNO OBRATIO pratiocima! Evo u čemu je problem! "Zahvaljujući DUŠEBRIŽNICIMA!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.