Novi STAR! Rada Matić tvrdi: Jelena je bila živa kada su je tražili! Zoran je mogao da je spase! ŠOK: Severina minira Cecu!

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR! Rada Matić tvrdi: Jelena je bila živa kada su je tražili! Zoran je mogao da je spase! ŠOK: Severina minira Cecu!

Novi STAR donosi ispovest Rade Matić koja se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem i koja tvrdi da je on mogao da spase Jelenu da je ne ubiju!

Ekskluzivno! Stanija i fudbaler Gojko Kačar ponovo zajedno! Kako su obnovili romansu koju su imali pre 6 godina možete pročitati samo u novom STAR-u.

Uzbuna u zatvoru! Čabarkapa se sveti Kristijanu! Preti da će mu povrediti porodicu, Golubović traži premeštaj u drugi zatvor!

Prijovićka po nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Lepe Brene unajmila obezbeđenje! Stižu joj opasne pretnje!

Šaban Šaulić otkriva pravu istinu o svađi sa Bosancem: On je najveće zlo! Ja sam mu napravio karijeru, a sada me pljuje! Neka kaže kako me je terao da glasam i da guram njegove ljude u Zvezdama Granda!

JOŠ EKSKLUZIVNIH INFORMACIJA I ŠOKANTNIH PRIČA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR KOJI JE SVAKOG ČETVRTKA U PRODAJI!
Pogledaj vesti o: Severina,   Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.