Izvor: Scandal.rs, 26.Jan.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se medeni mesec: Severina i Igor “pobegli” u Zanzibar

Par je ovoga puta rešio da se odmori u Africi, i to na istočnoj obali, u Tanzaniji, tačnije na ostrvu Zanzibar.

Severini je Igor ispunio želju da odu na neko romantično i mirno mesto daleko od kuće, pa je ona odabrala da to bude Zanzibar. U Dubaiju im je bilo prelepo, ali su stalno bili s nekim društvom, pa su sada želeli da se osame. Ovo ostrvo prepuno je predivnih plaža, a par je odabrao najbolji period u godini kada na to ostrvo uglavnom idu oni koji vole Afriku”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kaže za “Blic” izvor blizak paru.

Zanzibar je najlepši od januara do februara, tada je tamo toplo, ali ne previše, tako da par uživa u večernjim šetnjama plažom.

Severina je maštala da pronađe čoveka koji voli iste stvari kao i ona. U Dubaiju su se vozili paraglajderom, vozili se pustinjom, ronili, radili bukvalno sve zajedno i za to su imali najlepše društvo, malog Aleksandra. Ovoga puta rešili su da nastave sa uživanjem u delu sveta koji je oboma nepoznat i pun novih izazova”, kaže izvor za “Blic”.

Kako se šuška, Igor Kojić je postao menadžer svojoj ženi Severini. Naime, on se ne odvaja od nje i prati je na svim nastupima.

Izgleda da je Igor svoje umeće u fudbalskom menadžerstvu uspeo da preorijentiše na estradu, pa za svoju ženu sklapa odlične ugovore.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.