NATAŠA KOJIĆ BLOKIRALA SEVERINU - novi skandal u PORODICI?! Pale UVREDE, rešile da prekinu svaki KONTAKT?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 09:20

NATAŠA KOJIĆ BLOKIRALA SEVERINU - novi skandal u PORODICI?! Pale UVREDE, rešile da prekinu svaki KONTAKT?!

Priča se da je brak Severine i Igora Kojića pred pucanjem!

Raskol u porodici Kojić-Vučković navodno traje već izvesno vreme zbog toga što Severina i Igor, prema pisanju medija, više nisu u ljubavi kao pre.

Nakon svađe u Beogradu prošlog proleća, za vreme vanredne situacije, pevačicu su na društvenoj mreži otpratili svekar i svekrva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, a odmah za njima i zaova Nataša.

Taša je, kako Kurir piše, snajki zamerila to što je uvredila njene roditelje i zbog toga je rešila da sa njom prekine svaki kontakt. Kojićevoj naslednici je zasmetalo to što je snajki godinama cela porodica pružala podršku u teškim trenucima, naročito u borbi za starateljstvo, a ona to, kako Nataša smatra, nije umela da ceni, pa je Olji i Kebi čak i prebacivala neke stvari, što je njihovu ćerku zabolelo. Zbog brata je trpela provokacije upućene njenim roditeljima, ali kada je shvatila da Seve sa Igorom više nije u ljubavi i da je njihov brak pred razvodom, rešila je da je totalno izbaci iz svog života.

Blokirala ju je na mrežama, Skajpu, ali i odbila njene telefonske pozive i poruke. Inače, Severinu na Instagramu prati samo i dalje zvanični suprug Igor, iako mediji u Hrvatskoj prenose da ga nisu videli više od pola godine, tačnije otkako se pevačica poslednji put vratila iz Beograda, a to je bilo u junu prošle godine.

A post shared by ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ (@natashakeymusic)

Kojićevi nisu jedini s kojima je Seve u svađi. Na Instagramu je više ne prati ni Lepa Brena, njihova prva komšinica na Bežanijskoj kosi, a ni Ana Bekuta. Obe pevačice su bile na Severininoj i Igorovoj svadbi, pre šest godina i pratile su se na društvenim mrežama.

Podsetimo, Kebina ćerka, koja živi i radi u Americi, tačnije u Los Anđelesu, zbog toga što želi da postane američki državljanin ne može da napusti SAD, ali je nekoliko puta ugostila brata i snajku. Ona je Severini ispunila i veliku želju i upoznala je sa slavnom holivudskom zvezdom, glumcem Entonijem Hopkinsom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.