Keba odgovorio na pitanje da li je još uvek svekar Severini!

Izvor: Svet plus, 01.Mar.2021, 10:24

Keba odgovorio na pitanje da li je još uvek svekar Severini!

Mediji ne prestaju da bruje o razvodu Severine i Igora... Pevač Dragan Kojić Keba odgovorio na pitanje da li je još uvek svekar Severini!

I dok mediji bruje o Severininom i Igorovom razvodu, i o tome da su svi članovi porodice Kojić otpratili snajku sa Instagrama osim njenog muža, Keba je gostujući u jednoj emisiji dao neke odgovore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Pevač je najpre otkrio neke svoje tajne o tome koliko je bio u panici kada se on oženio sadašnjom suprugom Oljom:

- Ja sam se oženio u dvadeset šestoj i moje prvo razmišljanje, prvi i drugi dan braka je bilo, šta ću ja da radim sa Oljom ceo život, uhvatila me panika, u svakom smislu. Prestaje momački život to je najteža odluka. Ja sam plakao kad sam se oženio, ali to je od srca sve bilo - istakao je Keba.

- Kada sam sanjao prvi put da se ženim, bio sam srećan što to nije istina. Dakle momci idite srcem, bez treme, budite svoji i budite džentlmeni - ispričao je Keba.

A na pitanje ”Da li je još uvek svekar?” dao je interesantan odgovor.

- Još uvek da! Ja se tu ne mešam, to je njihov život - zaključio je Keba.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.