Keba otkrio da li su Severina i Igor još uvek u braku

Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2021, 08:21

Keba otkrio da li su Severina i Igor još uvek u braku

Uživaju uprkos svemu Odnos između Igora Kojića i Severine, tema je koja poslednih meseci intrigara javnost. Dok mnogi nagađaju da je ljubav između njih dvoje gotova, Seve i Igor se još uvek zvanično nisu oglašavali o toj temi. Pevač Dragan Kojić Keba je sada prvi put progovorio o odnosu svog naslednika i hrvatske pevačice. Keba je gostovao u emsiji “Magazin In”, a voditeljka mu je postavila pitanje da li je još uvek svekar, na šta je pevač dao interesantan odgovor. “Još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da! Ja se tu ne mešam, to je njihov život”, rekao je pevač i time potvrdio da su njegov sin još uvek u braku uprkos raznim spekulacijama. Podsetimo, Severina i Igor venčali su se 2015. godine, a glamuroznu proslavu povodom venčanja organizovali su u a nakon Kebinih reči, od razvoda, bar za sada, nema ništa. The post Keba otkrio da li su Severina i Igor još uvek u braku appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATAŠA KOJIĆ BLOKIRALA SEVERINU - novi skandal u PORODICI?! Pale UVREDE, rešile da prekinu svaki KONTAKT?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021

Priča se da je brak Severine i Igora Kojića pred pucanjem!..Raskol u porodici Kojić-Vučković navodno traje već izvesno vreme zbog toga što Severina i Igor, prema pisanju medija, više nisu u ljubavi kao pre...Nakon svađe u Beogradu prošlog proleća, za vreme vanredne situacije, pevačicu su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.