Kakvu vezu zvezde predviđaju Severini i Igoru?

Izvor: B92, 05.Maj.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvu vezu zvezde predviđaju Severini i Igoru?

I dalje se priča o Severini i mlađanom Kojiću Kebi, da li će se venčati, ko koga više voli, kako će mladu prihvatiti svekar i svekrva? Naravno, mi ništa ne prepuštamo slučaju. Kada je o ovako važnim stvarima reč, moramo konsultovati zvezde.

Na neka pitanja samo zvezde imaju odgovor – hoće li biti svadbe ovoga puta ili ne?

“Svadbe ne znam da li će biti, ali nešto tu mora da bude. Možda čak dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Severina ove godine ima potrebu da se ponovo ostvari kao majka”, kaže Dušan Veličković, astrolog i dodaje da Igor astrološki ima predispoziciju da se “loži na poznate face”.

Prema njegovim rečima, Severina se zbog svog porekla savršeno uklopila u model njegove majke koja je iz Mostara, te ne čudi da je prosto "odlepio" za njom.

Izgleda da Severina ovoga puta nije pala na novčanik već na harizmu, sportski duh i šarm.

Pogledajte šta još kaže astrolog o predviđanjima za njihovu vezu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.