Dečko u trendu: Severinin muž nosi čudne pantalone! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 06.Jun.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko u trendu: Severinin muž nosi čudne pantalone! (foto)

Severina , Igor Kojić i Sevkin sin Aleksandar modno su se uskladili za venčanje prijatelja u Skoplju, a posebne komplimente primila je Severina na račun svetle haljine s cvetnim motivom.

Iako Igora često hvale zbog trendi odeće, ovaj put naišao je na “ruganje”. Mnogima su upale u oči njegove prekratke pantalone na koje je obuo crne cipele, piše kurir.rs.

S obzirom da je takav kroj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pantalona trendi, Igor verovatno nije napravio “grešku”, ali svejedno je naišao na čuđenje i izrugivanje pa su neki tako i zaključili da je Severinin suprug “slučajno” kupio pantalone na dečijem odeljenju!

Volimo Skopje i Skopje voli nas ❤️ ……a volimo i restoran Vodenica. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Jun 5, 2016 at 4:42am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.