Seka Aleksić: U muža sam zaljubljena kao prvog dana!

Izvor: Svet, 05.Okt.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić: U muža sam zaljubljena kao prvog dana!

Pevačica koja se retko odvaja od muža i nakon cetiri godina provedenih sa njim , ne krije svoju ljubav.
“Pre četiri godine smo izgovorili famozno, neki kažu sudbonosno „da“, ali mi sve češće postavljaju pitanje da li je moja zaljubljenost u Veljka prošla. Nije! Savršenstvo ne postoji, ali ako postoji nešto približno, onda su to sklad i harmonija koji među nama postoje od prvog dana”
Ipak, bilo je burnih i teških trenutaka u proteklom periodu. Veljko vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << baš u svemu podržava?
 ”Logično je da smo jedno drugome najveća podrška, bez obzira na to o čemu je reč! Ne volim šablone, ali lagaću ako kažem da iz ljubavi ne crpim energiju koja rešava apsolutno sve, barem kod Veljka i mene”.
Nerado javno pričate o poto­mstvu, uz komentar da će se desiti samo po sebi kad bude trebalo da se desi. Želja za decom očigledno postoji, da li je to ojačalo Veljkovu i vašu ljubav?
“Naravno da jeste! Često pričamo o tome, ali kako se moje izjave skoro uvek tumače drugačije, Veljko i ja smo odlučili da o tome više ne govorimo u javnosti”.
Vaš novi singl „Čivas“ je u svega nekoliko dana imao pola miliona pregleda. U pesmi žena u pijanstvu govori ono što inače ne bi. Da li je i vama lakše da nekome saopštite uz piće nešto što inače ne biste mogli?
“Kažu što trezan misli, to pijan govori! Svi smo opušteniji uz čašicu,-dve, ali ja nikada nisam morala da popijem da bih dobila petlju da govorim o emocijama i kažem nekome ono što mislim i osećam. Ipak, verujem da ima jako puno žena koje će se pronaći u pesmi”.
Sledi promocija singla, ali šta su vaši dalji planovi za budu­ćnost kada je kari­jera u pita­nju?
“Album radimo studiozno i mišljenja sam da nema potrebe da žurimo. Uvek sam više vodila računa o kvalitetu nego o kvantitetu, uostalom moja publika to najbolje zna”.
Izvor: Blic
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.