OZNOJENO GOLO TELO U SNEGU: Intimni snimak supruga Seke Aleksić: Hajde, ljubavi, sad da vidimo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 14:12

OZNOJENO GOLO TELO U SNEGU: Intimni snimak supruga Seke Aleksić: "Hajde, ljubavi, sad da vidimo!"

Prepustio se užitku!

Seka Aleksić podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram snimak supruga Veljka Piljikića kako uživa u čarima zime, ali na mnogima "neshvatljiv" način.

Pevačica i njen supružnik sa sinovima uživaju na planini Zlatiboru, a očigledno sneg ne prija samo njihovim naslednicima već i Veljku, koji se nedavno fotografisao bez majice na snegu (pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klikom OVDE).

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Sekin suprug je izašao iz saune samo u peškiriću, prvo je šetao po snegu, a potom se i valjao u istom, što je iznenadilo mnoge, ali i nasmejalo pevačicu.

- Neki sneg doživljavaju na drugačiji način - napisala je pevačica i dodala emotikone koji "plaču od smeha".

Kako se Veljko valja u snegu pogledajte u videu u nastavku teksta:

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.