Ne gubi dragoceno vreme: Seka Aleksić iz Grčke uređuje sobu za bebu!

Izvor: Svet, 21.Avg.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne gubi dragoceno vreme: Seka Aleksić iz Grčke uređuje sobu za bebu!

Seka Aleksić, koja se sa suprugom Veljkom Piljikićem odmara u Grčkoj, sa odmora organizuje renoviranje kuće u Staroj Pazovi, gde majstori prave sobu za bebu koju će roditi u oktobru.
Ona je angažovala arhitektu, kojem je rekla šta sve želi, a koji joj svakog dana šalje na odobrenje slike onoga šta je urađeno.
“Čim je prestala da nastupa po klubovima, Seka se bacila na drugi posao. Pevačica je nedavno iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Grčke telefonom pozvala arhitektu kojeg je zadužila za uređivanje. Kada se vrati s odmora, sa njima će se uključiti u projekat i odabrati ono što joj se najviše sviđa. Ne želi da soba bude pretrpana nekim nebitnim detaljima, ali plišanih igračaka će biti na sve strane. Plan je da ta prostorija za bebu bude u produžetku njene i Veljkove spavaće sobe, tako da će dete svakako biti sa majkom”, kaže izvor Kurira.

Folkerka će po povratku iz Soluna pravo sa aerodroma svratiti u prodavnicu da bi kupila kolica za bebu.
“Jedna su joj zapala za oko, ali ih je videla samo u katalogu, pa će ići i uživo da ih pogleda. Seka nije htela ranije da kupuje sve te stvari, ali došlo je vreme kada mora sve da obezbedi” rekao je izvor.

Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ne gubi dragoceno vreme: Seka Aleksić iz Grčke uređuje sobu za bebu!

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2016

Seka Aleksić, koja se sa suprugom Veljkom Piljikićem odmara u Grčkoj, sa odmora organizuje renoviranje kuće u Staroj Pazovi, gde majstori prave sobu za bebu koju će roditi u oktobru...Ona je angažovala arhitektu, kojem je rekla šta sve želi, a koji joj svakog dana šalje na odobrenje slike onoga...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.