NEKO KO NE VOLI RIJALITI: Jeste li čuli ŠTA je Seka Aleksić rekla za Kiju? O obrazovanju i normalnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKO KO NE VOLI RIJALITI: Jeste li čuli ŠTA je Seka Aleksić rekla za Kiju? O obrazovanju i normalnosti

Prokomentarisala...

Seka Aleksić je poznata kao neko ko ne podržava rijaliti šou-programe budući da ih je u više navrata javno kritikovala, poručujući da imaju poguban uticaj na mlade ljude i decu.

Upravo zbog toga je iznenadila mnoge kada je imala reči hvale za Kiju Kockar, prvu pobednicu rijalitija "Zadruga".

- Ona uopšte nije trebalo da bude u rijalitiju. Drago mi je što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedila jer je zaslužila! - izjavila je Seka u Exkluzivu.

- Ona uopšte nije trebalo da bude u rijalitiju. Ona je zasluženo pobedila i pokazala je da nije rijaliti ličnost, nego je sasvim normalna i obrazovana devojka. Vi danas kada slušate njene intervjue i kako ona priča, od nje imate šta da naučite - navela je Seka u intervjuu za "Exkluziv".

Kockareva je, naravno, sa oduševljenjem dočekala ove reči, te se starijoj koleginici zahvalila putem društvenih mreža.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SEKA ALEKSIĆ IZNENADILA ONIM ŠTO JE REKLA O KIJI KOCKAR!

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019

Seka Aleksić je poznata kao neko ko ne podržava rijaliti šou-programe budući da ih je u više navrata javno kritikovala, poručujući da imaju poguban uticaj na mlade ljude i decu. Upravo zbog toga je iznenadila mnoge kada je imala reči hvale za Kiju Kockar, prvu pobednicu rijalitija “Zadruga”....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.