NE MOGU OPISATI TUGU KOJU OSEĆAM! Seka Aleksić van sebe od bola nakon vesti o smrti Saše Vidića

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 16:32

"NE MOGU OPISATI TUGU KOJU OSEĆAM!" Seka Aleksić van sebe od bola nakon vesti o smrti Saše Vidića

Oglasila se za SrbijaDanas!

Poznati srpski stilista i kreator, Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beograd, a komšije tvrde da dugo nisu videle u javnosti i da je već neko vreme bio u jako lošem stanju.

Njegova smrt potresla je javnost, a poznate ličnosti se u velikom broju opraštaju od bliskog prijatelja i saradnika.

Seka Aleksić se oglasila za SrbijaDanas, te otkrila da ne može da opiše bol koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oseća nakon saznanja o smrti prijatelja i saradnika.

- U šoku sam i zaista nemam reči kojima bih opisala koliku tugu osećam. Ova vest me je potpuno potresla. - rekla je pevačica i dodala:

- Otišao je na moj rođendan. Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirati do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije bila na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnost koju je pretkao u kreacije - rekla je Seka.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"IZLAZIO JE NOĆU DA ŠETA SA PSOM" Saša Vidić u poslednje vreme se povukao u sebe, komšije otkrile kako se ponašao i kakav je zaista bio

Izvor: Blic, 24.Apr.2023

Kreator Saša Vidić umro je u 52. godini, a vest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala je javnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.