Dara Bubamara opet udarila na Seku Aleksić: Zašto peva trudna?!

Izvor: Tracara.com, 25.Okt.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara opet udarila na Seku Aleksić: Zašto peva trudna?!

Dara Bubamara i Seka Aleksić i dalje nisu u dobrim odnosima, a čini se da plavokosa pevačica koristi svaku priliku da udari na nekadšanju prijateljic Ovoga puta, Dari je zasmetalo to što Seka i dalje nastupa, uprkos činjenici da je u šestom mesecu trudnoće. “Trudne žene ne bi trebalo da pevaju, Seki nije mesto u kafani, gde svirka počinje u dva ujutru, zadimljeno je. Sve to može da utiče na bebu, dok sam ja bila trudna, tadašnji muž mi je rekao – nema pevanja,” rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je Dara u intervjuu za Informer. View this post on Instagram 💖 A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Oct 24, 2019 at 6:04am PDT “Muškarac treba da brine o ženi i finansijama. Imam divnog sina upravo zato što sam godinu dana pauzirala, nisam preživljavala stres koji nosi estrada. Ne razumem kako ona ne može da odvoji godinu dana slobodno, zar je tolika kriza sa parama,” dodala je ona. Bubamara je još jednom naglasila da je nakon svađe Seku precrtala za sva vremena i da se nikada neće pomiriti. The post Dara Bubamara opet udarila na Seku Aleksić: Zašto peva trudna?! appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Gavrilović BRUTALNO odgovorio Dari na prozivke: Gazi preko mrtvih i prošlih frajera i muževa...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:16

Nije birao reči....Dara Bubamara potkačila je nekoliko svojih kolega, među kojima je i Ivan Gavrilović, rekavši da oni ne postoje na muzičkoj sceni, na šta joj je on žestoko uzvratio...- Nisam sujetna. Svako ko peva na istim mestima kao i ja, moj je kolega. E sad, videćemo hoće li opstati....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.