BOKSERKA: Seka Aleksić se pohvalila nesvakidašnjim modnim detaljem (FOTO)

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKSERKA: Seka Aleksić se pohvalila nesvakidašnjim modnim detaljem (FOTO)

Pevačica je još jednom dokazala da vodi brigu o svom izgledu kako vredno vežbajući, tako i specifičnim modnim detaljima

Seka Aleksić već mesecima radi na oblikovanju svog tela i vođenju zdravog života, ali je dokazala da žena treba da vodi računa o modnim detaljima i tokom treninga.

Naime, ona se na društvenim mrežama pohvalila svojim novim rukavica za boks na kojima stoje njeni inicijali.

Ovim je dokazala da žena treba da vodi računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o svom izgledu, posebno o detaljima koji puno znače, ma gde god da se nalazi.

"Everlast rukavice sa mojim inicijalima... ‪#‎boxtime‬ ‪#‎everlast‬ ‪#‎sekaaleksic‬ ‪#‎love‬", napisala je Seka iznad fotografije.

(EPK)
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Inicijali Seke Aleksić kao kruna njenog uspeha (FOTO)

Izvor: Story, 30.Jan.2015

Popularna pevačica poslednjih godina se posvetila oblikovanju svoje figure i baš kada je došla do idealne linije, njen trud krunisan je interesantnim detaljem..Seka Aleksić, foto: Instagram..Naime, Seka je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz teretane na kojoj vežba sa bokserskim rukavicama...Seka...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.