Samsung u saradnji sa nagrađivanim režiserom Čarlijem Kaufmanom prikazuje vrhunski doživljaj Galaxy kamere

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Feb.2023, 11:01

Samsung u saradnji sa nagrađivanim režiserom Čarlijem Kaufmanom prikazuje vrhunski doživljaj Galaxy kamere

Kompanija Samsung Electronics objavila je da je sklopila partnerstvo sa scenaristom i režiserom Čarlijem Kaufmanom, dobitnikom Oskara, kako bi pokazala da svako može da snima i deli spektakularne filmove zahvaljujući vrhunskoj Galaxy kameri.

Najpoznatiji po filmovima Večni sjaj besprekornog uma i Sinegdoha, Njujork, Kaufman je iskoristio funkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << snimanja modela Galaxy S22 Ultra da bi napravio kratak umetnički film sa predivnim, kristalno jasnim detaljima. Ovaj film, nazvan Šakali i svici, zasnovan je na pesmi Eve H.D, koja igra ulogu pesnikinje, naratorke i glavne glumice u ovom jedinstvenom kaufmanskom ljubavnom pismu Njujorku. Nightography funkcija modela Galaxy S22 Ultra je čuvenom direktoru fotografije Čejzu Irvinu omogućila da uspešno snimi legendarne noćne scene Njujorka i tako ovaj grad prikaže gledaocima kao da su na licu mesta. Kaufman je otkrio da je snimanje Galaxy uređajem „uspešan pristup“ stvaranju filma i da je veoma zadovoljan konačnim rezultatom, dodavši da je „… završni proizvod prelep“.

Ovo partnerstvo deo je kampanje Snimljeno #GalaxyUređajem, koja poziva režisere sa vizijom da pokažu da je Galaxy S serija savršen alat za deljenje priča sa svetom. Ugledni britanski režiser, Džo Rajt, u oktobru 2021. godine upotrebio je 13mm ultraširoko sočivo modela Galaxy S21 Ultra da bi snimio svoj kratki film Princeza i Bibernos. Sve popularniji kineski režiser Ša Mo je mesec dana kasnije upotrebio model Galaxy S21 Ultra za snimanje vizuelno spektakularnog ostvarenja Deca raja.

Šakali i svici će biti ekskluzivno prikazani u paviljonu Galaxy Experience Space u San Francisku, u okviru događaja Galaxy Unpacked 1. februara. Kaufman će takođe kasnije predstaviti film u Njujorku.

Samsung će nastaviti da postavlja visoke standarde kad je reč o iskustvu korišćenja pametnih telefona na događaju Galaxy Unpacked, sa funkcijama kamere najnovijih vrhunskih Galaxy inovacija.

Pratite objave, trejlere i vesti o filmu Šakali i svici i događaju Galaxy Unpacked 2023 na sajtu samsungmobilepress.com

Link: www.youtube.com/watch?v=wxCa1JEH9cU

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung novinarsku sobu na adresi news.samsung.com.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.