Izvor: Domino Magazin, 23.Feb.2024, 10:27

Samsung predstavlja novu i poboljšanu fitness narukvicu, Samsung Galaxy Fit3

Samsung Electronics predstavio je novi Galaxy Fit3 pametni sat koji donosi naprednu tehnologiju praćenja zdravlja korisnika i podstiče zdrave životne navike. Galaxy Fit3 najnoviji je nosivi uređaj kompanije Samsung, napravljen je od aluminijuma, sa novim kućištem sa širim ekranom, što korisnicima omogućava da prate podatke o svom zdravlju i dobrobiti – od svakodnevnog vežbanja do […] The post Samsung predstavlja novu i poboljšanu fitness narukvicu, Samsung Galaxy Fit3 appeared first on Domino Magazin Srbija.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Samsung Galaxy Fit3 – Da razumete svoje zdravlje!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 23.Feb.2024

Samsung Galaxy Fit3 najnoviji je nosivi uređaj kompanije Samsung, napravljen je od aluminijuma, sa novim kućištem sa širim ekranom, što korisnicima omogućava da prate podatke o svom zdravlju i dobrobiti – od svakodnevnog vežbanja do mirnog sna – non-stop direktno na ručnom zglobu.. Izdržljiv...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.