Samsung Galaxy Fit3 – Da razumete svoje zdravlje!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 23.Feb.2024, 11:59

Samsung Galaxy Fit3 – Da razumete svoje zdravlje!

Samsung Galaxy Fit3 najnoviji je nosivi uređaj kompanije Samsung, napravljen je od aluminijuma, sa novim kućištem sa širim ekranom, što korisnicima omogućava da prate podatke o svom zdravlju i dobrobiti – od svakodnevnog vežbanja do mirnog sna – non-stop direktno na ručnom zglobu.
Izdržljiv i kompaktan – Samsung Galaxy Fit3 Galaxy Fit3 ima kućište od aluminijuma i 1,6-inčni ekran koji je za 45% širi od prethodnog modela , i korisnicima nudi lakši pregled ključnih informacija, samo jednim pogledom. Takođe je lagan i tanak i udoban za nošenje, a samim tim i idealan za svakodnevnu non-stop upotrebu. Korisnici mogu da mogu lako da uklope Galaxy Fit3 u svoj način života zahvaljujući dugom trajanju baterije i do 13 dana .
Mogu da personalizuju svog pratioca i da mu daju moderniji izgled izborom nekog među više od 100unapred postavljenih predloga prikaza informacija ili podešavanjem sopstvenih fotografija kao pozadine. Korisnici takođe mogu jednostavno da kombinuju i uklapaju narukvice tako da prate modnu i dnevnu rutinu jednim klikom na taster.
 

Health Metrics Galaxy Fit3 je pravi primer ove posvećenosti. Korisnici mogu tokom cele noći da udobno nose svoj Galaxy Fit3, koji prati njihov obrazac sna, detektuje hrkanje i prati nivo kiseonika u krvi kako bi korisnicima prikazao bolji uvid u njihovo opšte stanjeNa osnovu individualnih obrazaca sna, Galaxy Fit3 korisnicima nudi personalizovanu funkciju Sleep Coaching sa konkretnim uvidima koji im pomažu da bolje razumeju svoj san i na osnovu toga uvedu pozitivne promene.
Sigurnost na prvom mestu Da bi korisnici bili još sigurniji, Galaxy Fit3 ima nove bezbednosne funkcije kao što su Fall Detection za detektovanje pada i Emergency SOS za hitne pozive u pomoć. Kada se detektuje neočekivani pad, Galaxy Fit3 korisnicima daje mogućnost da odmah pozovu odgovarajuću službu da bi im pravovremeno bila ukazana hitna pomoć. Kada se korisnici nađu u hitnoj situaciji, mogu odmah da pošalju SOS signal tako što će pet puta pritisnuti bočni taster.
Korisnici Galaxy Fit3 takođe mogu da pristupaju čitavom nizu funkcionalnosti u okviru povezanog Samsung Galaxy ekosistema za unapređeni doživljaj nosivih uređaja.
Dostupnost Galaxy Fit3 će biti dostupan od 23. februara u tri boje – sivoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 9, 499 rsd.
 
Samsung Fit3
Dimenzije i težina


   42,9 X 28,8 x 9,9 mm, 18,5 g


   
Ekran


   1,6-inčni (40.0mm) 256x402 AMOLED


   
Memorija
i skladišni prostor


   16 MB + 256 MB


   
Baterija (standardna)


   Do 13 dana, 208 mAh


   
Punjenje


   POGO punjenje (igla + magnetsko)


   
OS


   RTOS


   
Senzori


   Brzinomer, žiroskop, optički senzor pulsa, barometar, senzor svetla


   
Konektivnost


   Bluetooth



   
Izdržljivost


   5ATM + IP68


   
Kompatibilnost


   Android 10.0 ili noviji i sa preko 1,5 GB memorije


   
   
Saznaj više





   
Cena: od 9, 499 RSD


   

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.