Novi Samsungov Family Hub frižider – centar porodične komunikacije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Feb.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Samsungov Family Hub frižider – centar porodične komunikacije

MONAKO – Novi Samsungov Family Hub frižider predstavljen na EU Forumu 2016. postavlja frižider u centar kuhinje i čini čvorište pametnog doma

Ovaj inovativni i praktični uređaj pomaže porodicama da efikasnije upravljaju zalihama namirnica, budu bolje povezani jedni sa drugima, ali i da od kuhinje naprave prostor za zabavu. Centralni deo pametnog frižidera čini taktilni LCD ekran od 21,5 inča u Full HD rezoluciji, koji je digitalni komadni centar doma, a kombinuje moćne >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << performanse sa revolucionarnom tehnologijom koja nikada ranije nije primenjena na jedan frižider.

Family Hub je resurs koji osigurava da kuhinja u svakom trenutku ima sve potrebne namirnice. Tri ugrađene kamere slikaju unutrašnjost frižidera svaki put kada se vrata zatvore, tako da potrošači uvek mogu da zavire i pogledaju šta imaju u frižideru na svom pametnom telefonu, gde god da se nalaze.

Uz pomoć LCD ekrana Samsung Family Hub frižider omogućava članovima porodice da ostavljaju poruke, postavljaju slike, kalendare i crteže, na samom taktilnom ekranu frižidera, kao i sa svog pametnog telefona ukoliko nisu kod kuće.

Sa ugrađenim stereo zvučnicima, svi oni koji se nalaze u kuhinji mogu da slušaju direktno emitovanje svog omiljenog muzičkog servisa sa interneta, ili da prate TV sadržaj sa svog Samsung pametnog televizora direktno na taktilnom ekranu frižidera, a moguće je i povezivanje sopstvenih bluetooth zvučnika.

Osmišljavanjem pametnih uređaja prema meri i potrebama korisnika, Samsung je udahnuo potpuno nov život u oblast kuhinjskih aparata koje ovu kategoriju proizvoda prevode iz kategorije potrebnih u kategoriju željenih uređaja.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.