Održan Sajam zapošljavanja u Boru, ponuđeno oko 900 radnih mesta

Izvor: Bor030.net, 30.Mar.2023, 20:37

Održan Sajam zapošljavanja u Boru, ponuđeno oko 900 radnih mesta

U Ustanovi sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ danas je održan tradicionalni Sajam zapošljavanja. Ovu manifestaciju koja predstavlja susretanje ponude i tražnje za radnom snagom po 18. put organizovala je borska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje. Učešće je uzelo 25 poslodavaca koji su iskazali potrebu da u narednom periodu zaposle blizu 900 ljudi. „Sajam zapošljavanja je […] The post Održan Sajam zapošljavanja u Boru, ponuđeno oko 900 radnih mesta appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

„Srbija Ziđin Majning” jedan od najtraženijih poslodavaca na Sajmu zapošljavanja u Boru

Izvor: Bor030.net, 30.Mar.2023

Kao jedan od najtraženijih poslodavaca, na Sajmu zapošljavanja u Boru, istakla se kompanija „Srbija Ziđin Majning”, na čijem je štandu svoje radne biografije ostavilo oko 400 ljudi. Na 18. Sajmu zapošljavanja koji je organizovala borska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, potrebu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.