Promocija zbirke Tajanstveni putnik na Niškom sajmu

Izvor: Art-anima.com, 27.Nov.2012, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija zbirke "Tajanstveni putnik" na Niškom sajmu

U okviru Niškog sajma knjiga i grafike, 27. novembra u 19 časova u klubu "Raskršće" (Kosovke devojke 21b) održaće se promocija zbirke priča pisaca iz južne Srbije "Tajanstveni putnik". O knjizi će govoriti pisci iz Niša i urednik Zoran Pešić Sigma.

Zbirku "Tajanstveni putnik" objavio je Niški kulturni centar u ediciji "Zlatni Jug", kao drugu knjigu u okviru zajedničkog kulturnog projekta iza koga su stali Centar za kulturu grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << Zaječara, Narodna biblioteka "Radoje Domanović" iz Leskovca, Dom kulture Pirot i "Vranjske knjige" iz Vranja.

Knjiga donosi 28 odabranih priča pristiglih na književni konkurs Niškog kulturnog centra, a među zastupljenim prozaistima našla su se imena dobro poznata ljubiteljima domaće fantastike, kao što su: Zoran Pešić Sigma, Dejan Ognjanović, Dejan Stojiljković, Branislav Jovanović, Marijan Cvetanović, Stevan Bošnjak i Miloš Petković.
 

Pogledaj vesti o: Sajam knjiga,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.