Druženje sa Brankicom Stanković na Sajmu knjiga

Izvor: B92, 26.Okt.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druženje sa Brankicom Stanković na Sajmu knjiga

Novinarka Brankica Stanković potpisivala je svoju knjigu "Insajder, moja priča" u subotu, 26. oktobra, od 15 do 17 sati na štandu Samizdata B92, koji se nalazi u Hali 1 Beogradskog sajma.

Tokom dvočasovnog druženja sa onima koji prate emisiju "Insajder" i koji su bez predaha čitali knjigu "Insajder, moja priča", Stanković je odgovarala na najzanimljivija pitanja, potpisivala primerke svoje knjige, fotografisala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se sa svojim gostima...

Brankica Stanković, novinarka Televizije B92 i autorka emisije „Insajder“, od decembra 2009. živi sa dvadesetčetvoročasovnim policijskim obezbeđenjem, kada su predstavnici MUP-a, nakon procene njene bezbednosti, zaključili da joj je život ugrožen zbog tema kojima se bavila u svojim emisijama.

Knjiga “Insajder -moja priča”, je lična priča u kojima Brankica svedoči o svim zastrašujućim događajima iz života od trenutka kada je dobila policijsko obezbeđenje.

Ovo izdanje Samizdata B92 možete kupiti na kioscima “Moj kiosk štampa” i “Futura plus”, kao i u bolje snabdevenim maloprodajnim objektima širom Srbije.

Poseban popust na knjigu ostvaruju svi oni koji je kupe na Sajmu knjiga, koji traje do 27. oktobra.

Osim toga, izdavačka kuća Samizdat B92 spermila je popuste od 20 do 50 posto na sva svoja izdanja, pa posetioce očekuju uz brojne novitete i stara, dobro poznata izdanja, po znatno sniženim cenama.

.

.

.

.

.

.

.

.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brankica Stanković potpisivala knjigu "Insajder, moja priča" na Sajmu knjiga

Izvor: Blic, 26.Okt.2013

Novinarka televizije B92 i autorka emisije "Insajder", Brankica Stanković, potpisivala je danas od 15 do 17 časova svoju knjigu "Insajder, moja priča" na Sajmu knjiga...Još pre 15 časova oko štanda izdavačke kuće "Samizdat" stvorila se velika gužva, a neki su kupovali i po dve ili tri knjige,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.