U ponedeljak glasanje o svojini i restituciji

Izvor: NaDlanu.com, 25.Sep.2011, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak glasanje o svojini i restituciji

Skupština Srbije trebalo bi u ponedeljak da glasa o predlozima zakona o javnoj svojini i o restituciji, čije je usvajaje uslov da Srbija dobije status kandidata za članstvo u EU.

Pre glasanja, parlament će u 10 sati da počne novu sednicu na čijem dnevnom redu je izbor članova Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija i odluka o prestanku >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << funkcije tužioca iz Niša Krsmana Ilića.Poslanici su u petak, 23. septembra završili raspravu o amandmanima na predloženi zakon o vraćanju oduzete imovine i obeštećenju, a pre toga i raspravu o Predlogu zakona o javnoj svojini.Proteklu nedelju obeležila je burna polemika u parlamentu, oštra rasprava o amandmanima, ali i povlačenje sa dnevnog reda sednice predoženih izmena Zakona o vraćanju imovne crkvama i verskim zajednicama . BEOGRAD, 25. septembra 2011. (Beta)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.