Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 16:31

"U SRPSKU STIŽE 10.000 VAKCINA" Dodik poručio da se institucije odgovorno ponašaju i brinu za građane

Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će sledeće sedmice u Republiku Srpsku iz Rusije stići deset hiljada vakcina protiv virusa korona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: 10.000 ruskih vakcina u RS stiže sljedeće sedmice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jan.2021

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik najavio je u srijedu, 20. januara kako će sljedeće sedmice u Republiku Srpsku (RS) iz Rusije biti dopremljeno 10.000 vakcina protiv virusa korona, a u narednih mjesec do dva i ostale količine koje su ranije dogovorene.  U izjavi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ruske vakcine stižu u Republiku Srpsku sledeće nedelje

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2021

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će sledeće sedmice u Republiku Srpsku iz Rusije stići deset hiljada vakcina protiv virusa korona.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.