Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Apr.2013, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sastanak rukovodstava Srpske i Srbije

Delegacija Republike Srpske, koju predvodi predsjednik Milorad Dodik, sastaće se sutra u Beogradu sa državnim rukovodstvom Srbije, na čelu sa predsjednikom Tomislavom Nikolićem. U delegaciji Srpske, osim predsjednika, biće premijer Željka Cvijanović i predsjednik Narodne skupštine Igor Radojičić, dok će delegaciju Srbije činiti i premijer Ivica Dačić, te prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić. Sastanak će biti održan u zgradi Predsjedništva u Beogradu sa početkom u 16 časova. (Agencije) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/sutra-sastanak-rukovodstava-rs-i-srbije.html)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak državnih vrhova Srbije i RS

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2013

Državni vrh Republike Srbije i državni vrh Republike Srpske sastaće se u nedelju u Beogradu u zgradi Predsedništva, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.Delegaciju Republike Srpske predvodiće predsednik Milorad Dodik, rečeno je Tanjugu u predsednikovom kabinetu.U delegaciji će biti predsednica...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.