Odgođen nastavak suđenja Sanjinu Sefiću, njegov advokat se razboleo

Izvor: Blic, 06.Apr.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgođen nastavak suđenja Sanjinu Sefiću, njegov advokat se razboleo

Odgođen je nastavak suđenja Sanjinu Sefiću, njegovoj sestri Sari Sefić, Dini Aliću, Amaru Salihoviću i Saudu Nišiću koje je trebalo biti nastavljeno danas u Kantonalnom sudu u Sarajevu. Suđenje je odgođeno jer je advokat Sanjina Sefića Kerim Čelik hospitaliziran, a nije obezbedio zamenu.

Novi datum za nastavak suđenja je 20. april u 12 sati kada će biti saslušani i očevi stradalih devojaka Amir Agić i Enes Malkoč. Podsećamo, Kantonalni sud u Sarajevu tereti Sanjina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sefića da je 10. oktobra prošle godine u ulici Zmaja od Bosne automobilom usmrtio Selmu Agić i Editu Malkoč, nakon čega je pobegao s mesta nesreće, piše Klix.ba.

Saru Sefić, Dinu Alića i Amara Salihovića tereti se da su istu noć pomogli Sanjinu Sefiću da pobegne iz Bosne i Hercegovine tako što su ga prevezli do graničnog prelaza Uvac, nakon čega je Sanjin Sefić postao nedostupan organima gonjenja, te su time počinili krivično delo pomoći počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Sauda Nišića tereti se da je pomogao Sari Sefić, Aliću i Salihoviću nakon izvršenja krivičnog dela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.