Izvor: Blic, 18.Jul.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEĆE BITI RATA, ALI NEĆE BITI NI BiH" Dodikova oštra poruka u Narodnoj skupštini RS

Približavamo se tridesetoj godišnjici završetka rata u BiH, a živimo u stalnom trvenju i pokušajima majorizacije Bošnjaka nad Srbima i Hrvatima, rekao je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, obraćajući se poslanicima na posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će parlamentarci danas odlučiti da li će podržati njegovu izjavu po kojoj bi spor sa Hrvatskom oko izgradnje Pelješkog mosta bio štetan po vitalni interes Srpske.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik potvrdio da mu je sin povezan s „Prointerom“

Izvor: Capital.ba, 18.Jul.2019

BANJALUKA – Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je da je njegov sin Igor Dodik povezan sa kompanijom „Prointer ITSS“. Dodik je na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske rekao da je njegov sin završio fakultet u Milanu i da se bavi „novim tehnologijama“. „Nije...

Nastavak na Capital.ba...

Dorić: Otvorena pitanja rješavati dijalogom i štiti interes RS

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2019

​BANJALUKA - Sprječavanjem izgradnje mosta Komarne Pelješac indirektno se ugrožava i gradnja mosta na Savi kod Gradiške koja jeste vitalni nacionalni interes RS, kaže poslanik Socijalističke partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Andrea Dorić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.