U Borovom Selu 500 Srba proslavljalo Božić, Hrvati zgroženi: Sramota! (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Jan.2013, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Borovom Selu 500 Srba proslavljalo Božić, Hrvati zgroženi: "Sramota!" (VIDEO)

Srbi koji žive u Hrvatskoj ponovo nisu mogli da proslave Božić bez zluradih komentara Hrvata.

Zgroženi proslavom Božića u Borovom Selu, hrvatski građani pitaju Vladu kako je to mogla da dopusti.

"Gospodo, šta je ovo? Nadam se da će neko reagovati.", "Sram vas bilo za ono dernečenje u Borovom Selu!", "Opet ste pljunuli na hrvatske branitelje!", samo su neki od komentara na Facebook profilu Vlade RH povodom objave snimka na Youtubeu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koja prikazuje proslavu srpskog Badnjaka, što se svake godine na skoro isti način obeležava u Borovom Selu.

Za razliku od Srba u Hrvatskoj, naši sunarodnici u Americi već godinama na tradicionalan način slobodno proslavljaju Božić. Video pogledajte OVDE.

(S media/ Index.hr)

FOTO: Youtube

Nastavak na S media...






Povezane vesti

SRAMOTA: Hrvati besni zbog srpske proslave Badnjeg dana u Borovom selu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2013

"Sram vas bilo za ono dranje u Borovom Selu!", "Opet ste pljunuli na hrvatske branioce!", samo su neki od komentara na Fejsbuk profilu Vlade RH povodom objave snimka na Jutjubu koja prikazuje proslavu srpskog Badnjeg dana

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.