Izvor: RTS, 08.Avg.2021, 22:16

Spaseno pet osoba za kojima se tragalo, Nikšić zbog požara prekriven dimom

Pet osoba, koje su se usled požara izgubile u rejonu između Golije i Banjana kod Nikšića, uspešno je spaseno, saopštila je Gorska služba spasavanja Crne Gore.
Gorska služba spasavanja Crne Gore na Fejsbuku je objavila da su pronađeni crnogorski državljani koji su se izgubili na planini Njegoš, te da je spasilačka akcija uspešno okončana.

Prema nepotpunim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << informacijama, služba navodi, jedna osoba lakše je povređena.

U Nikšiću su i dalje aktivni požari - na Granicama, Bršnu, Buavicama, Kučkom brdu, Planiniku, Trepči, Njegošu, Vraćenovićima, Pustom liscu, Sedlima.
Zbog velikih požara, oblacima dima prekriven je praktično čitav Nikšić, javlja RTCG
Požar na Malom brdu kod Podgorice je lokalizovan, a gradonačelnik Ivan Vuković izjavio je da je požar podmetnula nepoznata osoba.
Uhapšen je i mladić za kojeg se sumnja da je podmetnuo požar u naselju Ćemenica u Nikšiću.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.