GAŠENJE OTEŽANO ZBOG JAKOG VETRA Besne požari u Nikšiću, nestalo pet osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 18:50

"GAŠENJE OTEŽANO ZBOG JAKOG VETRA" Besne požari u Nikšiću, nestalo pet osoba

U toku je akcija pronalaženja i spasavanja na osnovu koordinata.

U Crnoj Gori, na području između Golije i Banjana, gde je aktivno više požara, traga se za pet osoba, saopšteno je danas iz Službe zaštite i spasavanja Nikšić.

Kako je TVCG saopšteno iz te službe, osobe za kojima se traga su isrpljene i dezorjentisane.

U Nikšiću je aktivno više požara - na Granicama, Bršnu, Buavicama, Kučkom brdu, Planiniku, Trepči, Njegošu, Vraćenovićima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pustom liscu i Sedlima.

- Vatrogasci - spasioci daju maksimum. Imamo podršku avio-helikopterske jedinice, a gašenje je otežano zbog jakog vetra - izjavio je Slavko Tadić iz Službe zaštite i spasavanja Nikšić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Više požara u Nikšiću, traga se za pet osoba

Izvor: RTS, 08.Avg.2021

U rejonu između Golije i Banjana kod Nikšića, gde je aktivno više požara, traga se za pet osoba. . U Nikšiću su aktivni požari – na Granicama, Bršnu, Buavicama, Kučkom brdu, Planiniku, Trepči, Njegošu, Vraćenovićima, Pustom liscu, Sedlima, javlja RTCG.."Vatrogasci...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.