Šesti dan protesta u Skoplju zbog francuskog prijedloga za deblokadu EU pregovora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jul.2022, 20:23

Šesti dan protesta u Skoplju zbog francuskog prijedloga za deblokadu EU pregovora

Pod motom "Ultimatum – ne hvala" održava se protest u Skoplju protiv francuskog prijedloga za otklanjanje bugarskog veta za početak pristupnih pregovora Sjeverne Makedonije sa Evropskom unijom (EU). Protestima koji su ušli u šesti dan, građani glavnog grada Sjeverne Makedonije izražavaju svoje protivljenje evropskom dokumentu koji je, prema njima, štetan za državu i nacionalne interese, prenosi Radio Slobodna Evropa na makedonskom. Demonstranti su se okupili u večernjim časovima...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I večeras u Skoplju protesti protiv „francuskog predloga“ za EU

Izvor: Danas, 07.Jul.2022

Stanovnici Skoplja ponovo su se večeras okupili na ulicama glavnog grada kako bi protestovali protiv francuskog predloga kojim bi se sklonio veto Bugarske za početak pristupnih pregovora Severne Makedonije sa Evropskom unijom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.