RSE: Srbija, S. Makedonija i Albanija ubrzo ‘bezbedne države’ od COVID-19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jun.2021, 17:46

RSE: Srbija, S. Makedonija i Albanija ubrzo ‘bezbedne države’ od COVID-19

Srbija, Severna Makedonija i Albanija su države iz regiona za koje postoji potencijal da se proglase bezbednim državama za slobodno putovanje u Evropsku uniju(EU), saznaje Radio Slobodna Evropa iz diplomatskih izvora. Naime, predsedavajući EU, Portugal, sačinio je listu zemlja čiji podaci pokazuju mogućnost da se ove države uvrste u kategoriju “bezbednih zemalja” što se tiče pandemije COVID-19. Osim tri zapadnobalkanske države, na listi se nalaze i Sjedinjene Američke Države, Hong Kong,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RSE: Srbija, Severna Makedonija i Albanija ubrzo bezbedne države za putovanje u EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2021

Srbija, Severna Makedonija i Albanija su države iz regiona za koje postoji potencijal da se proglase bezbednim državama za slobodno putovanje u Evropsku uniju (EU).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.