Izbori u Hrvatskoj: Ankete pokazuju - Uverljivo pobeđuje HDZ

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020, 20:10

Izbori u Hrvatskoj: Ankete pokazuju - Uverljivo pobeđuje HDZ

Izlazne ankete nakon zatvaranja birališta u Hrvatskoj pokazuju da HDZ osvaja 61 mestu u Hrvatskom saboru, a Restart koalicija koju predvodi SDP svega 44 ZAGREB: OD STALNOG DOPISNIKA Izlazne ankete nakon zatvaranja birališta u Hrvatskoj pokazuju da HDZ osvaja 61 mestu u Hrvatskom saboru, a Restart koalicija koju predvodi SDP svega 44. Time bi HDZ i Andrej Plenković veoma lako sastavili novu vladu, pogotovo što mogući partner, Domovinski pokret Miroslava Škore ima šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da osvoji 16 mandat. Izlazne ankete pokazuju da Most i Možemo osvajaju po osam mandata. Ako se pokažu tačnim izlazne ankete u sabor bi ušla i koalicija Stranaka sa imenom i prezimenom.U svakom slučaju ankete pokazuju veliki uspeh HDZ-a u svim delovima Hrvatske i krajnji neuspeh leve koalicije koja gotovo da i nema šanse sastaviti novu vladu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Izbori u Hrvatskoj: HDZ ubedljivo pobedio, mogao bi da osvoji čak 71 mandat

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020

Andrej Plenković i HDZ trijumfovali su na hrvatskim izborima, a SDP i leva Restart koalicija potučeni su do nogu ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKAAndrej Plenković i HDZ trijumfovali su na hrvatskim izborima, a SDP i leva Restart koalicija potučeni su do nogu. Tako po prvim službenim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.