Ekstremno desničarski Levijatan izlazi na izbore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jun.2020, 11:01

Ekstremno desničarski Levijatan izlazi na izbore

Republička izborna komisija (RIK) Srbije je na sednici održanoj kasno tokom noći 9. juna 2020. godine, razmotrila i usvojila prigovor grupe građana "Pokret Levijatan - živim za Srbiju" i donela rešenje kojim se proglašava ta izborna lista za parlamentarne izbore, raspisane za 21. jun 2020. godine. Dan ranije RIK je, bez navođenja razloga na svom sajtu, odbila proglašenje izborne liste "Pokret Levijatan – Živim za Srbiju", koju je 5. juna podnela istoimena grupa...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na glasačkom listiću u Nišu 16 opcija - Zavetnici i Tolerancija za Niš poslednje 2 liste

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jun.2020

Istekli su svi rokovi za predaju i dopunu lista za lokalne izbore u Nišu, a Gradska izborna komisija usvojila je i zbirnu listu sa 16 partija, pokreta i grupa građana koje će učestvovati na izborima zakazanim za 21. jun. Posle dopuna, prihvaćene su liste Zavetnika i Tolerancije za Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.