Dodik prvi napustio sastanak sa šefom Delegacije EU; nestalo struje VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2021, 22:58

Dodik prvi napustio sastanak sa šefom Delegacije EU; nestalo struje VIDEO

Sarajevo -- U sarajevskoj rezidenciji šefa Delegacije EU Johana Zatlera upriličena radna večera trojice domaćih lidera sa evropskim i američkim diplomatama.

Oko 20:30 nestalo je električne energije u celoj ulici, pa tako i vili gde se odvija sastanak. Zatlerova rezidencija je ostala bez napajanja električnom enegijom, kao i ostatak uske ulice u centru Sarajeva.

Prema onome što se vidi sa ulice, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kući ne gore svetla, ali nije poznato da li je neka od prostorija ipak obasjana svetlom uz pomoć agregata s obzirom da niko od aktera sastanka još nije napustio objekat.

Večeru je ranije, oko 20 sati, napustio Milorad Dodik (SNSD) zbog ranije dogovorenih obaveza, a u kući su i dalje Bakir Izetbegović (SDA), Dragan Čović (HDZ), američki izaslanik Metju Palmer, predstavnica EU Angelinom Ajhorst, kao i američki ambasador Erik Nelson.

Tema večerašnjeg susreta je aktuelna politička situacija u BiH, kao i izmene Izbornog zakona.

Niko od učesnika večerašnjeg sastanka nije davao izjave za medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.