Severina otkrila šta neće biti dozvoljeno na njenoj svadbi

Izvor: Story, 27.Okt.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina otkrila šta neće biti dozvoljeno na njenoj svadbi

Poznata pevačica, koja će za manje od mesec dana napraviti veliku žurku povodom venčanja sa Igorom Kojićem, gostima je postavila uslov koji će svi morati da poštuju.

Severina i Igor Kojić

Severina i Igor su u svojim pozivnicama naglasili da će gostima biti zabranjeno korišćenje telefona, fotografisanje i objavljivanje fotografija na društvenim mrežama.

Ovaj par je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << oprezan, te su zabranu mobilnih telefona prokomentarisali u svojim video pozivnicama, istakavši da ne žele da privuku medijsku pažnju.

Pročitajte kako je Igor Kojić opisao svoju dragu

Restoran u kojem će se svečanost održavati, paziće veliki broj čuvara koji bi trebalo da spreče nepozvane goste.

Znate li ko će biti najdraži gost na ovoj svadbi?

Goste na veselju, o čijoj se ceni svakodnevno spekuliše u meddijima, zabavljaće Saša Matić i Ministarke sa kojima je Severina prethodno uspešno sarađivala.

Izvor: www.24sata.hr

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.