Sara Džesika Parker nije odolela najnovijem trendu (FOTO)

Izvor: Story, 18.Sep.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Džesika Parker nije odolela najnovijem trendu (FOTO)

Pošto je zavladala opsesija za dobro poznatim pončo ogrtačima, ni popularna Keri Bredšo nije uspela da odoli ovom trendu

Sara Džesika Parker, foto: Profimedia

Pončo ove jeseni živi svoju zlatnu renesansu, i to najviše zahvaljujući renomiranom engleskom brendu Burberry Prorsum u čiji pončo iz sezone jesen/zima 2014 su se zaljubile dame poput Olivie Palermo i Kare Delevinje.

Pogledajte look Sare Džesike Parker koji nas je odmah podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na kultnu seriju Seks i grad OVDE.

Sada već slavnom komadu nije odolela ni Sara Džesika Parker koja je viđena na ulicama Menhetna u najnovijem trendu sa modnih pista – vunenom ponču koji može da se personalizuje inicijalima vlasnice.

SJP je pomenuti model obukla u paru sa sivim skinny farmerkama i majicom u mornarskim prugama, dok je vodila svoje kćerkice u školu, pokazujući nam kako izgleda modna jesen na ulicama velegrada u kojem živi i stvara, kao i da još uvek ima nepogrešiv stil.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.