Ivan Ivanović: Voleo bih da smo se Zorica i ja pomirili

Izvor: Story, 06.Okt.2014, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović: Voleo bih da smo se Zorica i ja pomirili

Nakon što je u medijima izašla vest o njegovom pomirenju sa bivšom suprugom, popularni voditelj odlučio je da na društvenim mrežama prokomentariše ove navode.

Ivan Ivanović, foto: Story arhiva

Ivan Ivanović koji je nedavno završio na VMA trenutno se nalazi na kućnom lečenju, a ulogu medicinske sestre preuzela je njegova bivša supruga.

Zorica od koje se Ivan razveo pre dve godine trenutno neguje voditelja i pomaže mu u oporavku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << što je medije navelo da pomisle da su bivši supružnici možda na pragu pomirenja.  Međutim, od obnove veze izgleda još uvek nema ništa.

Ivan je na Twitter-u demantovao tvrdnje da se vratio bivšoj ženi sa kojom ima ćerku Stašu, ali je priznaje da se i dalje nada pomirenju.

- Voleo bih bih da smo se Zorica i ja pomirili, ali bojim se da to nije u našem slučaju. Pošto se loše osećam, potrebna mi je kućna nega, a Zoka mi pomaže u oporavku. Ne vidim ništa čudno u tome, što ona brine o meni, ali razumem vaše interesovanje- rekao je Ivan, koji je posle razvoda u svojim emisijama često spominjao majku svoje ćerke. Nekadašnje supružnike razdvojile su Ivanove poslovne obaveze zbog kojih je zapostavio Zoricu.

Voditelj je pre nekoliko dana završio u bolnici i dva dana proveo na VMA zbog problema sa srcem.

- Završio sam u bolnici zbog stresa i umora koji su me savladali. Sve je to dovelo do poremećaja enzima i dehidratacije- zaključuje Ivan.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.