Ovako se Ivan Ivanović miri sa bivšom suprugom (FOTO)

Izvor: Story, 05.Okt.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se Ivan Ivanović miri sa bivšom suprugom (FOTO)

Nakon što su se mediji raspisali o navodnom pomirenju Ivana Ivanovića i njegove supruge Zorice, popularni voditelj iskoristio je priliku da se na ovu temu našali putem društvenih mreža

Ivan Ivanović sa bivšom suprugom Zoricom i ćerkom Stašom, foto: Rastko Savin

Naime, nakon što je domaćin popularne emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem nedavno objavio tvit da je lepo probuditi se pored žene koju voliš, medije su preplavile informacije da je u pitanju pomirenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa bivšom suprugom Zoricom, od koje se razveo pre dve godine, a sa kojom ima ćerku Stašu.

Ivan još uvek nije potvrdio niti demantovao ove tvrdnje medija, ali je iskoristio priliku da se našali na ovu temu, te je na Twitteru objavio sliku muškarca koji kleči pred devojkom, a uz nju napisao Paparaci slikali moju bivšu ženu i mene.

A da li je ovom objavom želeo da potvrdi pisanja medija, ili samo da se našali u svom stilu i zabavi svoje sledbenike na društvenim mrežama, ostaje da vidimo.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ivan Ivanović: Voleo bih da smo se Zorica i ja pomirili

Izvor: Story, 06.Okt.2014, 12:25

Nakon što je u medijima izašla vest o njegovom pomirenju sa bivšom suprugom, popularni voditelj odlučio je da na društvenim mrežama prokomentariše ove navode...Ivan Ivanović, foto: Story arhiva..Ivan Ivanović koji je nedavno završio na VMA trenutno se nalazi na kućnom lečenju, a ulogu medicinske...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.