Deniz se IZDEFORMISALA zbog plastičnih operacija, nećete je prepoznati! (foto)

Izvor: Story, 18.Jun.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deniz se IZDEFORMISALA zbog plastičnih operacija, nećete je prepoznati! (foto)

Nedavno se na televizijskom festivalu u Monte Karlu pojavila glumica Deniz Ričards, a crvenim tepihom je prošetala u plavoj haljini na preklop, koje je uklopila sa žutim natikačama. Vidljivo je da je usled mnogobrojnih plastičnih operacija Deniz pomalo poremetila svoju prirodnu lepotu kojom je plenila u mlađim danima. Na početku karijere, Ričardsova je važila za ... The post Deniz se IZDEFORMISALA zbog plastičnih operacija, nećete je prepoznati! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bila je meta ZLURADIH komentara zbog fotke u kupaćem, a sada se pojavila u maloj crnoj haljini i izgledom SVIMA ZAPUŠILA USTA! (foto)

Izvor: Story, 19.Jun.2019, 09:54

Blogerka Dunja Jovanić je zbog jedne fotografije u kupaćem nedavno dobila gomilu negativnih komentara na račun svog izgleda, a da stvari budu još gore, iza 90 odsto njih stajale su – žene. Iako je potpuno zadovoljna svojim izgledom, jer u suprotnom ne bi ni objavljivala sliku u kupaćem, Dunja...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.