Dedpul konačno izlazi ostalim herojima na crtu (VIDEO)

Izvor: Story, 05.Avg.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dedpul konačno izlazi ostalim herojima na crtu (VIDEO)

Studio 20th Century Fox odlučio je da nekonvencionalnom Marvelovom anti-heroju Dedpulu da šansu, a glavna uloga je pripala Rajanu Rejnoldsu, koji ju je želeo još od 2005. godine. Pogledajte prvi trejler Dedpula koji samo nagoveštava šta nas očekuje u februaru

Dedpul je prvi put predstavljen na velikom ekranu u filmu studija 20th Century Fox-a “X - Men: Poreklo Vulverina”. Film nije postigao dobre rezultate na svetskim blagajnama i samim tim, Dedpul je ostao u senci. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Konačno 11. februara sledeće godine stiže u bioskope neverovatna priča o bivšem pripadniku specijalnih jedinica – plaćeniku Vejd Vilsonu, koji nakon rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u njegov alter ego, Dedpula. Ubrzo neuništivi antiheroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće u potragu za čovekom koji mu je zamalo uništio život.

Pored Rejnoldsa u filmu glume Morena Bakarin, Ed Skrein, T.Dž.Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Rejnolds i studio 20th Century Fox su obećali da će film ostati veran stripu, pogledajte prvi trejler koji ima R rejting - što jasno govori da nije za sve uzraste, pogotovo ne za decu.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.