Izvor: Story, 18.Sep.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Đurić Đura je novi sudija u rijalitiju TLZP

Ekipa emisije Tvoje lice zvuči poznati ima novog člana, Branko Đurića Đuru.

Branko Đurić Đura je muzičar, glumac i reditelj, i ove sezone sešće u stolicu žirija šou programa Tvoje lice zvuči poznato. Đura kaže da je razlog zbog koga je prihvatio ulogu u muzičkom šou Tvoje lice zvuči poznato je taj što je njegova supruga Tanja bila sudija u slovenačkom.

Uživao sam prateći slovenačku verziju TLZP i gledajuci Tanju i njene duhovite >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << komentare. Upravo to je bio razlog da prihvatim tu ulogu kod vas - rekao je Đura za Prvu Srpsku televiziju, dodajući da zna da ga čeka težak posao.

Nije mi nadrealno, ali znam da me čeka težak posao. Pogotovo jer ne pratim baš pažljivo srpsku muzičku scenu, govorim o folk muzici naravno.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.