Đura: „Zbog žene sam u TLZP

Izvor: Prva.rs, 18.Sep.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đura: „Zbog žene sam u TLZP"

Đuru znate kao majstora glume, njegov bend „Bombaj štampa“ ima kultni status u rok enciklopedijama, a filmovi su prava poslastica za filmovile. Da li da pominjemo „Nadrealiste“? „Kako je propao rokenrol“? 
Đuri nije bilo teško da glumi sa Anđelinom Džoli, ali uskoro uskače u ulogu u kojoj dosad nije bio: žirija.
Šta si pomislio kad su te pozvali u šou?
- Da li ću i ja morati u prvoj emisiji da imitiram nekoga!
Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je da je tvoja supruga Tanja bila u žiriju slovenačke verzije „Tvoje lice zvuči poznato“. Da li se konkurentni odnos odražava na sklad u kući?
- Uživao sam prateći slovenačku verziju „TLZP“ i gledajuci Tanju i njene duhovite komentare. Upravo to je bio razlog da prihvatim tu ulogu kod vas. 
Je l`ti nadrealna situacija da ocenjuješ kolege u nezavidnoj ulozi imitatora?
- Nije mi nadrealno, ali znam da me čeka težak posao. Pogotovo jer ne pratim baš pažljivo srpsku muzičku scenu, govorim o folk muzici naravno.
Kakav ćeš biti u ulozi sudije? 
- Pravedan naravno. Ipak moramo biti svesni da je to na prvom mestu zabava i nadam se da takmičari neće to shvatiti preozbiljno. 
 
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Branko Đurić Đura sudija nove sezone TLZP!

Izvor: Tracara.com, 18.Sep.2014

Novi sudija TLZP! (foto: Prva) Branko Đurić Đura, muzičar, glumac i reditelj, sešće u stolicu žirija šou programa Tvoje lice zvuči poznato.  Đura kaže da je razlog zbog koga je prihvatio ulogu u srpskoj verziji šoua Your Face Sounds Familiar taj što je njegova supruga Tanja bila sudija...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.