ALMA QUATTRO postavila prve LED ekrane na 7 lokacija u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Jan.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALMA QUATTRO postavila prve LED ekrane na 7 lokacija u Beogradu

Oglasne poruke mogu biti statične ili animirane, a animacija je moguća tokom svih 10 sekundi na celoj površini LED ekrana. Animacije bi trebalo da budu postepene i usporene (slow motion), naročito ako zahvataju ceo ekran, kako bi se vodilo računa o bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Postoji i mogućnost izlaganja više različitih rešenja u jednoj kampanji što čini medij izuzetno fleksibilnim. Sama priroda ovog medija je takva da obezbeđuje uočljivost i veliku vidljivost, bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << obzira na doba dana. Osvetljenost panoa 24 h i dinamičnost koja se ogleda u pokretnim slikama, privlače pažnju prolaznika.

U poslednjih par godina smo svoje resurse i energiju usmerili u pokretanje projekata kojima inoviramo tržište spoljnog oglašavanja u Srbiji. Zamena backlight scroll-ova LED ekranima je samo najsvežija, ali ne i poslednja inovacija sa kojom izlazimo na našem tržištu. U pitanju su digitalni ekrani poslednje generacije koji su provereni i testirani kako bi zadovoljili visoke standarde u primeni. Digitalni mediji će pružiti mogućnost našim klijentima mogućnost reagovanja u realnom vremenu, veću fleksibilnost i mogućnost organizovanja dinamičkih kampanja. Kao i do sada, blagovremeno ćemo informisati tržište o inovacijama i novim mogućnostima koje nudimo, a u cilju rasta efikasnosti i efektivnosti kampanja klijenata”, rekla je Sanja Pešić, generalna direktorka Alma Quattro.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.