Situacija u Srbiji stabilna, bezbednost na višem nivou

Izvor: Studio B, 27.Maj.2011, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Situacija u Srbiji stabilna, bezbednost na višem nivou

Direktor policije Milorad Veljović ocenio je da je posle hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića situacija u celoj Srbiji stabilna, a mere bezbednosti podignute su na viši nivo.

"Bitno je da ni u jednom gradu u Srbiji ovog trenutka nemamo naznaka da može doći do eventualnih ekcesa. Smatramo da policija Srbije u potpunosti kontroliše situaciju", rekao je Veljović Tanjugu.

On je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ne očekuje da će biti narušavanja javnog reda i mira u nekom većem obimu.

Veljović je precizirao da je tokom jučerašnjeg dana privedeno ukupno 86 osoba i da su protiv 38 lica podnete krivične, a protiv 54 prekršajne prijave.

Od privedenih lica zadržano je ukupno 25 osoba, a reč je o osobama mlađe dobi, istakao je Veljović.

Svi oni terete se zbog mahom lakših prekršaja i krivičnih dela kao što su napad na ovlašćena službena lica ili nasilničko ponašanje, rekao je Veljović.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.