Serž Bramerc u Beogradu

Izvor: Mondo, 16.Nov.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serž Bramerc u Beogradu

Glavni tužilac Haškog suda doputovao je u Beograd, gde će u ponedeljak i u utorak imati susrete sa srpskim zvaničnicima i članovima Akcionog tima za lociranje i hapšenje preostalih haških begunaca. Rasim Ljajić: Primena Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju ne zavisi od izveštaja Serža Bramerca, već od stava Holandije, koja insistira na izručenju Ratka Mladića.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bramerc: Privesti preostale begunce

Izvor: B92, 16.Nov.2008

Serž Bramerc i Vladimir Vukčević (FoNet, arhiv)..Beograd -- Čvrsto sam uveren u rešenost ljudi u Beogradu i Hagu da privedu pravdi preostale begunce, izjavio je glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc... "Optimista sam, jer verujem da zajedno možemo postići taj cilj. Ujedno, prosto ne...

Nastavak na B92...

Suradnja ICTY i BiH odlična

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Nov.2008

Glavni tužilac Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju Serge Brammertz tokom razgovora sa predstavnicima vlasti u BiH i državnog Tužilaštva ponovio je kako je i dalje prioritet Haškog suda hapšenje optuženika Ratka Mladića i Gorana Hadžića.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ljajić: Put ka EU ne zavisi od Bramercovog izveštaja

Izvor: Kurir, 17.Nov.2008, 03:37

BEOGRAD, 16. novembra 2008. (Beta) - Koordinator akcionog tima za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je večeras da primena Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju ne zavisi od izveštaja glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca. Ljajić je televiziji B92 rekao da primena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.