RUŽE CVETAJU U DVORIŠTU KUĆE RATKA MLADIĆA U SARAJEVU

Izvor: Kurir, 01.Jun.2011, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŽE CVETAJU U DVORIŠTU KUĆE RATKA MLADIĆA U SARAJEVU

SARAJEVO - U dvorištu predratne kuće generala Ratka Mladića, porušene do temelja, u ulici Humskoj 562 u Sarajevu, procvetale su ruže. "Neko je kupio taj komad zemlje i ruševine prije nekoliko godina. Ne znam o kome

SARAJEVO - U dvorištu predratne kuće generala Ratka Mladića, porušene do temelja, u ulici Humskoj 562 u Sarajevu, procvetale su ruže.

"Neko je kupio taj komad zemlje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ruševine prije nekoliko godina. Ne znam o kome se radi, nikada niko od tih ljudi koji su sada vlasnici nisu razgovarali sa nama. Red bi bio da su bar došli da se upoznamo, da vidimo ko su, šta su. Zapravo mi svi ovde pretpostavljamo da je kuća kupljena, a možda ju je i Mladićeva porodica zamenila za neku drugu. To ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo. Novi vlasnici su došli da rašciste ruševine, postavili nove merače za struju i od tada ih niko nije vidio", ispričao jedan od Mladićevih komšija za portal Sarajevo X.

U Pofalićima, Mladićevom predratnom komšiluku kažu da je kuća Mladićevih pre rata imala dva sprata i da je bila lepo uređena. Imala je dva ulaza, jedan deo je pripadao Mladićevoj porodici, a drugi njegovom prvom rođaku Bogdanu.

Mladićeva porodica se među prvima doselila u ovu ulicu. U Pofalićima nerado pričaju o njemu i o tome kakav je bio pre rata, u kakvim su odnosima bili s njegovom porodicom. Škrti su na rečima, jedino što žele je da Ratko Mladić dobije "zasluženu kaznu za sve ono što je uradio".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.